Η έμπρακτη υπεράσπιση των πλέον αδύνατων αποτελεί προϋπόθεση για ελευθερία και δημοκρατία.

52 χρόνια πέρασαν από την επιβολή της Χούντας των συνταγματαρχών αλλά και ένας χρόνος μετά την αμαύρωση της ιστορίας της πόλης της Μυτιλήνης από μια μαύρη μειοψηφία που επιτέθηκε με δολοφονικές διαθέσεις εναντίον προσφύγων από το Αφγανιστάν στη πλατεία Σαπφους.
Η Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου θεωρεί χρέος όλων των πολιτών του Βορείου Αιγαίου, να κρατήσουμε άσβεστη στη μνήμη μας, τα τραγικά αυτά γεγονότα. Το τέρας του φασισμού, όπως και αν εκφράζεται, όποια μορφή και αν παίρνει, θα μας βρίσκει μπροστά του, καθημερινά και σταθερά με δράσεις που θα αποκαλύπτουν τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι η στήριξη των αδυνάτων, αλλά η κατάλυση της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Η καταψήφιση από μέρους τους της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων αποτελεί ξεκάθαρο δείγμα των προθέσεων τους.
Με το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ δηλώνει ξεκάθαρα ότι στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε έμπρακτα τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και ειδικά των πλέον ευάλωτων ομάδων για μια αξιοπρεπή ζωή. Για τη ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ βάζει πάνω απ’όλα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προϋπόθεση για ελευθερία και δημοκρατία. Και με αυτό το κριτήριο θα πορευτεί και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτάσεις για αλλαγές στη νομοθεσία που διέπει την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και την συνεπή εφαρμογή της.

 Προς:  Κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κοι...