Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στον Αη Στράτη


 Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στον Αη Στράτη.
Οι Γ. Σπιλάνης υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο Σκούρας Κ. και ο Μάκος Χρ. υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με την ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ,  βρέθηκαν στο ιστορικό νησί το απόγευμα της Δευτέρας  22  Απριλίου.  Αφού περιηγήθηκαν στον οικισμό και  στο εκκλησάκι του Αγίου Μηνά -όπου βρίσκεται το μνημείο εξόριστων  που μαρτύρησαν στο νησί- συζήτησαν με τη δήμαρχο κα Μαρία Κακαλή τα θέματα που απασχολούν το μικρό αυτό Δήμο.
Η  έλλειψη τεχνικής υπηρεσίας και η  ανάγκη μεγαλύτερης υποστήριξης από την Περιφέρεια, τα θέματα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων ήταν τα κύρια προβλήματα που έθεσε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη η κ. Κακαλή. Τέλος συζητήθηκε η δυνατότητα να αναδειχθεί το νησί σαν προορισμός μνήμης των πολιτικών διώξεων αφού φιλοξένησε εκεί χιλιάδες πολιτικούς εξόριστους κατά το παρελθόν παράλληλα και με άλλα νησιά όπως η Λέρος η Ικαρία, η Φολέγανδρος κλπ και άλλα νησιά του κόσμου.
Κατά τη συζήτηση με κτηνοτρόφους και άλλους πολίτες εκτέθηκαν τα προβλήματα των παραγωγών στο νησί τα οποία είναι ακόμα πιο οξυμένα απ ότι σε άλλα νησιά σε ότι αφορά τη τιμή και τη διάθεση των ζώων και του γάλακτος.
 Σήμερα Τρίτη ο κ Σπιλάνης θα επισκεφθεί το Επαρχείο Λήμνου και θα συναντηθεί με παράγοντες της Λήμνου. Το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΛΗΜΝΟΣ (11.30)   και  ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ (13.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτάσεις για αλλαγές στη νομοθεσία που διέπει την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και την συνεπή εφαρμογή της.

 Προς:  Κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κοι...