Ουραγός η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στη τουριστική ανάπτυξη.


Ουραγός η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στη τουριστική ανάπτυξη.

Όπως αποδεικνύουν τα σχετικά στοιχεία , της Τράπεζας της Ελλάδας η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κατατάσσεται μόλις προτελευταία μεταξύ των 13 περιφερειών της χώρας , τόσο σε αριθμό επισκεπτών/διανυκτερεύσεων , όσο και στο κεφαλαιώδες ζήτημα του τουριστικού εισοδήματος .
Χαρακτηριστικό είναι ότι το τουριστικό εισόδημα στο σύνολο των νησιών, ήταν μόλις στα 164, 2 εκ. ευρώ όταν το αντίστοιχο νούμερο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , υπερβαίνει τα 4 δις 414 εκ ευρώ.

«Μετά από τα χαμηλά ποσοστά απορρόφησης του ΕΣΠΑ και τη κατρακύλα στη κατάταξη της Περιφέρειας Β.Αιγαίου μεταξύ των ελληνικών περιφερειών, μια ακόμη "επιτυχία" της αποτελεσματικής διακυβέρνησης της κας Καλογήρου. Τα στοιχεία αυτά , πιστοποιούν την ανυπαρξία της απερχόμενης διοίκησης της Π.Β.Α , στη χάραξη τουριστικής πολιτικής. Καθήκον μας είναι να ανατρέψουμε αυτά τα νούμερα κι καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν με τη ψήφο τους , τη μοναδική παράταξη που έχει όραμα , σχέδιο και την γνώση να το επιτύχει»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτάσεις για αλλαγές στη νομοθεσία που διέπει την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και την συνεπή εφαρμογή της.

 Προς:  Κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κοι...