Περιοδεια σε Αγιάσο-Ευεργέτουλα


Χωριό –χωριό,  οικισμό με οικισμό,  συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας για την Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου.
Με τον επικεφαλής Γιάννη Σπιλάνη και μεγάλη ομάδα υποψηφίων συμβούλων , το Σάββατο 4/5 επισκεφθήκαμε την Αγιάσο,  περιοδεύοντας στην αγορά και στην πλατεία του χωριού.
Εκεί ο Γιάννης Σπιλάνης,  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους  κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής , περιγράφοντας το πρόγραμμα μας για μια περιφέρεια ανταγωνιστική με βιώσιμα χωριά και οικισμούς που θα έχουν το πλεονέκτημα της προσφοράς ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών , δημιουργώντας έτσι όλες τις προϋποθέσεις, για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αναζωογόνηση της υπαίθρου.
Ανάλογες συζητήσεις έγιναν και την επόμενη με κατοίκους των οικισμών του πρώην δήμου Ευεργέτουλας (Μυχού , Ίππειος, Κάτω Τρίτος , Συκούντα,  Κεραμειά) καθώς και στους Λάμπου Μύλους.
«Σε αυτόν τον αγώνα , για να φέρουμε την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο δρόμο της ανάπτυξης , δεν περισσεύει κανένα χωριό και κανείς οικισμός , όσο μικρός πληθυσμιακά και αν φαντάζει» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Γιάννης Σπιλάνης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτάσεις για αλλαγές στη νομοθεσία που διέπει την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και την συνεπή εφαρμογή της.

 Προς:  Κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κοι...