Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Η απαράδεκτη εισβολή των δυνάμεων καταστολής της κυβέρνησης στα νησιά συνεχίζεται με τα ΜΑΤ να δέρνουν πολίτες και να κάνουν χρήση χημικών. Έτσι μετά την επίταξη εδαφών συμπληρώνεται ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.Μια Κυβέρνηση που είναι εγκλωβισμένη στο ιδεοληπτικό αφήγημα των Σαμαρά-Γεωργιάδη-Βορίδη-Πλεύρη και των συνοδοιπόρων τους.
Εμείς όμως οι άνθρωποι των νησιών ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην γίνουν τα νησιά μας αποθήκες ψυχών. ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ τώρα.
Ως πολίτες των νησιών απαιτούμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης και όχι στον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων σε άθλιες συνθήκες στα νησιά μας. Μια κατάσταση που ξυπνά τα πιο φοβικά ένστικτα των ανθρώπων για μικροπολιτικούς στόχους.
Ως πολίτες της χώρας αυτής ζητάμε από τους πολίτες της υπόλοιπης Ελλάδας και της Ευρώπης να δουν το πρόβλημα και να ενώσουν την φωνή τους με τη δική μας, , για μια διαφορετική διαχείριση του προσφυγικού που να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων, και των κατοίκων και των προσφύγων.
Οι πολίτες των νησιών του Βορείου Αιγαίου θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το αυτονόητο: τη ζωή στο τόπο που γεννηθήκαμε με ελευθερία και αξιοπρέπεια.
Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, σε συνεργασία με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, θα συνεχίσει να μάχεται μέχρι να ακουστεί η φωνή αυτή και να επικρατήσει το δίκιο της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου αλλά και της Λέρου και της Κω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις